Kerstmailing 

Een originele kerstmail verzorgen is voor veel bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren, elk jaar weer een uitdaging. Het is niet altijd eenvoudig om een nieuw gadget te vinden wat je bij een mailing kunt doen. Het gadget moet immers passen in een gewone envelop, op de een of andere manier met kerstmis te maken hebben en ook nog betaalbaar zijn.

Kerstmailing

En laten we eerlijk zijn, een opblaasbare kerstman, slinger of kerstster? Er moet toch een originelere en persoonlijkere teaser te bedenken zijn. Robo heeft daarom een gepersonaliseerde kerstkaart ontworpen die in de vorm van een direct mailing verzonden kan worden. Het unieke van deze mailing is dat de boodschap direct bij het ontvangen van de post zichtbaar is. Uw kerstkaart valt dus direct op. De kerstkaart wordt namelijk gemaakt als microvezeldoek en voorzien van een full color kerstbedrukking, met daarop uw (bedrijfs)naam, logo en kerstgroet.

Het doekje wordt mooi verpakt in cellofaan en goed verstevigd met een kartonnetje dat eveneens voorzien kan worden van een full color bedrukking. Het geheel wordt voorzien van een adressticker en zonder envelop als een soort ansichtkaartdoek naar uw relaties verstuurd. Op deze manier kunt u uw klanten en prospects op een bijzondere manier benaderen met een persoonlijke kerst- en nieuwjaarsboodschap.

Hasselaar Architecten

Architectenbureau Hasselaar uit Bennekom was zeer gecharmeerd van dit idee en heeft haar relaties in december 2008 een fraaie promotionele beeldschermdoek-kaart verstuurd met een kerstboodschap.

Verhuisberichten

Het idee van de kerstmail kunt u natuurlijk ook op andere terreinen toepassen. Zo kunt u bij Robo uw eigen en originele verhuiskaarten bestellen en laten bedrukken. Wij kunnen alle designs en prints leveren en elk type verhuiskaarten maken. Zo’n verhuiskaart maken is écht bijzonder en zal uw zakelijke relaties en familie op een prettige manier verrassen. Een unieke verhuiskaart ontwerpen vinden wij een sport. U bent bij Robo verzekerd van originele verhuiskaarten en leuke verhuiskaarten. En dat is in deze tijd waarin elke vorm van communicatie ook op stijl en vormgeving wordt beoordeeld, niet onbelangrijk.

U kunt samen met Robo zelf verhuiskaarten maken en dat is net even iets persoonlijker dan een standaard verhuisbericht versturen. Verhuiskaarten bestellen doet u bij Robo! Probeer ons eens uit.

Kerstmailing

Neem contact op met ons

Al bijna een halve eeuw leveren wij hoogwaardige textieldruwerk. Overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.


Ga naar contact

Vraag nu een offerte aan


Robo Poetsdoeken BV

T. 0318 - 518 210
E. info@robo-bedrukt-textiel.com

Waarom kiest u voor Robo?

Uiteraard kiest u voor Robo. Waarom u voor ons kiest?

  • Snelle levering mogelijk (2 weken)
  • Afnames vanaf 100 stuks mogelijk
  • Al meer dan 1000 tevreden klanten 
  • Gratis tabletdoekje met eigen favoriete foto bij bestelling full color doeken

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan